El Teatre Municipal de Roses rebrà el proper dissabte, 31 de gener (22 h), l'actuació del grup musical Mishima. La formació presentarà a Roses el seu darrer treball 'L'Ànsia que cura', un nou punt d'inflexió en la seva trajectòria musical. Les entrades (20 €), es poden adquirir anticipadament a les oficines de l'Ajuntament.

Després d'actuar al Central Park de Nova York (SummerStage) com a equador d´una gira que ha recalat a festivals com Primavera Sound, Vida, Pròxims o Arenal, Mishima tornen a la proximitat del teatre per continuar presentant el seu nou àlbum.

L´ànsia que cura (TRIS-Warner, 2014) conté una dotzena de cançons que il·luminen de pop la clàssica intensitat d´una banda en plenitud artística. Desprès de tres discos amb l´asturià Paco Loco com a còmplice, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) confirmen en estudi el seu creixement en directe.

En el seu quinzè aniversari com a banda, 'L´ànsia que cura' significa el seu setè treball discogràfic i un nou punt d´inflexió en una de les trajectòries més gratificants del pop fet a Catalunya. El conjunt de cançons que inclou l'àlbum explora la idea del paradís, en un recorregut filosòfic per aquest concepte. Després dels èxits de Set tota la vida (2007), Ordre i aventura (2010) i L'amor feliç (2012), Mishima es confirma amb aquest treball com un dels grups punters del panorama musical català.

Les entrades per al concert que el grup oferirà a Roses (20 €), ja es poden adquirir anticipadament a les oficines de l´Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12, 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l´inici de l´espectacle. Descomptes: carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses. Entrada gratuïta per a tots els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i per a les parelles lingüístiques de Roses.