Quasi una seixantena de propostes per al públic infantil, entre tallers, concerts i exhibicions, ompliran d´activitat el nucli antic d´Avinyonet de Puigventós, aquest cap de setmana. Es tracta de la Fira infantil El Follet d´Avinyonet que enguany innova introduint tallers per a infants amb discapacitats de la mà d´El Dofí, Mira Dansa, centre Naïf i Ona, i un espai jove amb tallers i exhibicions de skate, grafit i hip-hop, a banda de diferents concerts i actuacions musicals amb grups i cantants ben coneguts a la comarca com Embolingats, Be Thunders, The Cui´ts, Robert Molina i Lakaspe.

Des de les 10 del matí fins a primera hora de la nit, Avinyonet serà un bullir d´activitat. Per tot arreu s´hi succeiran propostes gratuïtes i obertes a tots els infants que hi vulguin participar i que tenen per objectiu desenvolupar la seva creativitat a través de tallers artístics; les emocions a través de la dansa o el teatre i, per descomptat, també el vessant purament lúdic i de diversió. Els tallers incideixen en un ampli ventall d´edats i, fins i tot, es proposen tallers per a dones embarassades i pilates per a mares amb nadons.

Entre les propostes també destaquen diversos espectacles com Lumina, el regne de la Llum a càrrec dels Serfs de la Gleva o El Patufet i els Tambors d´Ubuntu. No faltarà una exposició de treballs a càrrec de la llar d´infants municipal.