Aquest serà, sens dubte, un cap de setmana d'alta intensitat al Festival de Peralada. Aquesta nit i demà actua un dels millors ballets del món, l'Engilsh National Ballet dirigit per Tamara Rojo mentre que diumenge serà el torn d'un dels tenors més de moda, Jonas Kaufmann.

Aquesta nit de divendres, doncs, es representarà Coppélia, un ballet amb música de Léo Delibes, que se situa històricament en la transició dels grans ballets romàntics parisencs i l´escola clàssica russa. Parla de les aventures de Swanilda, Franz, el Dr. Coppelius i la misteriosa Coppélia. L´English National Ballet, una companyia d´absoluta referència que feia molt que se l´esperava a l´Empordà, també retrà homenatge, en aquest cas dissabte, al ballarí Rudolf Nureyev, recordant l'actuació que va fer ara fa just trenta anys en aquest festival.

Diumenge, les llums enfocaran a Jonas Kaufmann. És aquest un retorn realment desitjat ja que Kaufmann ve precedit d´una trajectòria impressionant, amb la seva veu fosca, la seva planta de galant de cinema i el seu talent. El tenor estarà acompanyat sobre l´escenari per l´Orquestra de Cadaqués en un viatge pel seu ampli repertori operístic que farà les delícies de tots els que aneu a gaudir del tenor del moment.