Interfren, el concessionari oficial de Citroën a Figueres, va reunir un grup de periodistes perquè gaudissin, en primera persona, de l´experiència de conduir el nou SUV Citroën C3 Aircross, equipat amb Grip Control i que pot adaptar la conducció a tot tipus de terrenys. La presentació es va realitzar al llarg d´un matí d´aquest mes de febrer i el lloc escollit va ser un circuit pels camps de vinyes de Capmany, a l´Alt Empordà.

El nou Citroën C3 Aircross

Els periodistes van poder comprovar la conducció del nou Citroën C3 Aircross. Es tracta d´un SUV compacte i elevat, que transmet la sensació de robustesa, però sense perdre en espai interior. Amb tots els seus seients modulables, el confort i l´espai s´ajusten a la necessitat dels ocupants, permetent la mobilitat de les cames i una alçada adequada. Els seients posteriors poden lliscar fins a ampliar el maleter, que per si sol ja compta amb un espai de fins a 410 litres. En total, pot arribar a tenir un espai de fins a 520 litres i, si el seient del copilot també es plega, pot arribar a tenir una longitud de càrrega de gairebé dos metres i mig. No poden faltar els elements identificadors de la línia C3 Aircross de Citroën, com les llums davanteres en dues alçades diferents, i les posteriors amb efecte 3D.

Les proves es van fer a Capmany

Les possibilitats que ofereix el nou C3 Aircross en conducció són enormes. En carretera i ciutat, la tecnologia del vehicle facilita la conducció i l´aparcament en tot moment. La tecnologia Park Assist i la càmera de marxa enrere amb Top Rear Vision proporciona una visió de 180º a través de la pantalla tàctil per maniobrar i aparcar amb total garantia.

L'equip de periodistes convidat a provar el C3 Aircross

La seva qualitat més destacada rau en el fet de trobar-se entremig de les gammes de turisme i dels tot terrenys. Adoptant la millor capacitat de cada tipus, el SUV Citroën C3 Aircross gaudeix de l´adaptabilitat a la carretera i als camins, gràcies a les moltes possibilitats que ofereixen els seus sistemes Grip Control i Hill Descent Assist.

Mil i una combinacions

La quantitat de colors amb què es pot personalitzar el nou Citroën C3 Aircross és inacabable. Partint dels vuit colors de què disposa la carrosseria, a més de tres tonalitats diferents per al sostre i quatre packs de color, les combinacions possibles per al vehicle s´eleven fins a 85. Gràcies a això, els clients poden tenir la combinació que més desitgin. Cada cotxe pot ser únic i diferent!

Interior del C3 Aircross

Aquesta capacitat de personalització de cadascun dels C3 Aircross té un altre valor afegit: cinc combinacions diferents de color per a l´interior del vehicle per donar-li un toc diferent per a cadascun. Exemples de combinacions, com la viva Urban Red o la sòbria i elegant Metropolitan Grey són perfectament combinables amb els colors de l´exterior del vehicle.

El sostre dels estels

Tot i que el Citroën C3 Aircross té un espai ampli i il·luminat al seu interior, compta també amb un element addicional que hi suma un plus a la sensació d´espai i ventilació: un sostre de vidre de gairebé un metre de llarg, del qual se´n pot regular l´obertura o el tancament. A més a més, inclou una persiana ajustable per moderar l´entrada de llum dins del vehicle. Tot un món de possibilitats amb la il·luminació interior del C3 Aircross!

Màxima adherència i confort assegurat

La incorporació del Grip Control al nou Citroën C3 Aircross dona una nova dimensió a la seva qualitat de SUV. Gràcies a aquest sistema, es fa palesa l´adherència i subjecció -mitjançant els seus diferents modes- i l´adaptació de la conducció del vehicle a les diverses particularitats de cada terreny. Des de la carretera als terres amb fang, sorra o amb neu i glaç, l´adaptabilitat que proporciona permet superar-los tots sense complicacions. També ofereix la possibilitat de conduir sense control directe sobre la tracció del vehicle. En aquesta experiència de conducció del nou C3 Aircross, les vinyes empordaneses es van mostrar com un entorn ideal perquè els periodistes provessin la seguretat del vehicle i també el seu control de descens, el Hill Assist Descent, que redueix la velocitat en tots els pendents pronunciats. El sistema Grip Control també es va mostrar efectiu en situacions extremes. Els ocupants del vehicle tenen assegurat el màxim confort gràcies al sistema Advanced Confort de Citroën.