Els premis Cotxe de l'Any dels Lectors de Premsa Ibèrica i La Vanguardia ja han tancat la quarta votació de la seva setzena edició. Una selecció mensual de la qual ha sortit guanyador l'Opel Insígnia en registrar el major nombre de vots enfront dels seus altres dos competidors; l'Infiniti Q60 i l'Honda Civic.

D'aquesta manera, la nova gamma alemanya passa a formar part del llistat de favorits a aconseguir el guardó final, en comptar amb un lloc de preferència per obtenir una de les sis places que donen accés a la votació final que es celebrarà a la plataforma web www.mejorcoche.epi.es des de l'1 de novembre i fins al 15 de desembre.

Després d'haver rebut el major nombre de suports entre tots els participants provinents de les 16 capçaleres que componen el grup Prensa Ibérica i del diari La Vanguardia, l'Opel Insígnia s'uneix a la llista de vencedors mensuals de la qual ja formen part models com els Kia Rio, BMW Sèrie 5 i Hyundai i30, guanyadors de les anteriors eleccions realitzades en el que portem d'any.

En marxa la cinquena votació

Pel que fa a la dinàmica de funcionament dels premis Cotxe de l'Any dels Lectors, ja s'ha posat en marxa la cinquena votació amb l'arribada de tres nous aspirants. Es tracta dels SUV Renault Koleos i Land Rover Discovery que, al costat del utilitari compacte Suzuki Swift, ja han començat a rebre els primers vots.

Una participació de la qual formen part milers de lectors d'ambdós grups editorials, i en la qual van a tornar a entrar en el sorteig de 6 vals amb un valor de 200 euros cadascun per a ser utilitzats en la xarxa de punts de servei de Bosch Car Service. Un al·licient més per participar en uns consolidats guardons que ja s'han convertit en tot un punt de referència en el panorama de l'automòbil espanyol.