Comença la comercialització a Espanya de la nova sèrie especial Trekking per al model 500X de la marca Fiat. Es tracta d’un acabat amb disseny Off-Road a un preu molt ajustat, que afavorirà l’accés a la compra dels clients que se senten atrets pels dissenys més de camp del model 500X.

El Fiat 500X Trekking amb disseny Off Road ofereix un gran equipament de sèrie i 4 anys de garantia des de 14.400 euros (inclou promocions de la marca i finançament amb FCA Capital).

Entre el seu nombrós equipament de sèrie destaca la presència d’aire condicionat; Ràdio tàctil de cinc polzades VP2 amb sistema Bluetooth mans lliures i Uconnect Live Services; Connexions AUX i USB; Alçavidres davanters i del darrere; Llantes d’aliatge de 16 polzades; Carcasses dels retrovisors en color negre; Ajust en altura del seient del conductor; Control de creuer en la conducció.

El nou acabat està disponible amb les traccions 4x2 i 4x4. Pot ser combinat amb els motors gasolina 1.6 E-Torq I 1.4 MultiAir de 110 i 140 CV respectivament, i els motors dièsel 2.0 Multijet de 140 CV amb tracció 4x4, automàtic i de 9 velocitats i, l’1.3 Multijet de 95 CV.