Amb la posada en marxa de la votació d'octubre, els Premis Cotxe de l'Any dels Lectors d'Editorial Prensa Ibérica i 'La Vanguardia' es preparen per tancar aquesta primera fase de votacions mensuals. Un total de deu consultes les realitzades entre els usuaris, que suposen el pas intermedi per accedir a la votació final de la qual sortirà el guanyador de la quinzena edició d'aquests totalment consolidats guardons.

Pel que fa a la votació en curs, tres nous models presenten la seva candidatura al premi. Un cop més el sector del tot terreny torna a ser protagonista amb l'arribada de models com els Toyota C-HR, Suzuki S-Cross i Skoda Kodiaq a la pàgina web, la plataforma que recull els vots dels lectors. Es tracta de tres propostes de caràcter crossover clarament diferenciades entre si, i que vénen a demostrar la capacitat d'evolució d'aquest creixent mercat. D'una banda, Toyota reforça la seva oferta híbrida amb aquesta nova alternativa de SUV compacte d'innovadora estètica. Així mateix, Suzuki continua amb el procés de renovació de la seva gamma iniciat pel Vitara i que ara s'amplia al seu graó intermedi ocupat pel S-Cross. Skoda entra en la lluita pel premi amb el Kodiaq, un tot terreny de grans dimensions amb una capacitat interior de fins a 7 passatgers.

La llista de models preferits pels lectors ha rebut un nou component després del tancament de la votació de setembre. L'Opel Mokka X s'ha s'incorpora al grup de models favorits format pels Renault Scénic, Mégane i Talisman, Jaguar F-Pace, Seat Ateca, Audi Q2, Ford Edge i Audi A5, respectius vencedors de les anteriors votacions. Tots ells comptaran amb una posició de preferència de cara a fer-se amb un lloc a la definitiva selecció final que tindrà lloc des de l'1 de novembre i fins al 15 de desembre.

Bosch Car Service torna a premiar als lectors

Un nou mes, els participants en la votació del Cotxe de l'Any dels Lectors han optat als regals que es sortegen entre tots els votants. D'aquesta manera han tornat a entrar de manera directa en el sorteig de 6 vals regal de Bosch Car Service, per a ser utilitzats en l'àmplia xarxa de servei d'aquesta cadena líder del sector de l'atenció a l'automobilista.