Els usuaris de vehicles elèctrics ja tenen un nou punt estratègic per a carregar bateria. El centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping es suma a la tendència eco i estrena aquest nou servei, que compta amb 4 punts de càrrega per a cotxes i 2 per a motos. Els punts, que són de càrrega semi-ràpida, es troben a l'aparcament subterrani i el seu ús és gratuït.

Els vehicles del primer Catalan Electric Tour, celebrat el passat cap de setmana, van estrenar amb èxit el servei i els participants van celebrar la iniciativa del centre comercial. L'activitat, organitzada dins el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible per l'Associació de la Mobilitat Elèctrica 66 (Lame66) de Perpinyà, també va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, l'Ajuntament de Perpinyà, el departament dels Pirineus Orientals i Circutor, una empresa barcelonina de tecnologia per a l'eficiència energètica.

Gran Jonquera es va convertir en la primera parada Tour, que tenia sortida a Figueres i feia parada a Perpinyà i Andorra abans d'arribar a Barcelona. Més de 15 vehicles elèctrics van fer parada al centre comercial, entre els quals destacaven una furgoneta Nissan NV200, un BMW i3, un KIA Soul EV i dos Tesla model S.