Després del tancament de la votació de juliol, i amb la corresponent al mes d'agost ja en marxa, els Premis Cotxe de l'Any dels Lectors d'Editorial Prensa Ibérica i 'La Vanguardia' encaren la recta final de la seva quinzena edició. La pàgina web oficial ha rebut a tres nous aspirants a aquest guardó en el qual els usuaris tenen l'última paraula. En aquesta ocasió, Audi, Kia i Toyota són els protagonistes de la vuitena selecció mensual, en la qual els lectors van mostrant les seves preferències sobre les principals novetats aparegudes durant tot l'exercici.

Així doncs, Audi torna a ser notícia en l'actual edició del Cotxe de l'Any dels Lectors amb la inclusió de la seva nova gamma de coupés esportius A5. Al costat del model alemany, dos vehicles equipats amb la tan de moda tecnologia híbrida presenten la seva candidatura al premi. D'una banda, Toyota reforça la seva gamma de versions equipades amb un conjunt propulsor en què la gasolina i l'electricitat uneixen les seves forces amb el Rav4 Hybrid. Un sistema que també fa servir el Kia Niro, un SUV de grandària compacta que es presenta com un dels principals rivals del model japonès. El cotxe que rebi més vots a l'agost, gaudirà d'una posició de preferència de cara a obtenir una de les sis places disponibles a la definitiva votació final que tindrà lloc al llarg del mes de novembre i fins al 15 de desembre.

El Renault Scénic venç al juliol

Aquesta llista de guanyadors mensuals s'ha vist recentment reforçada amb la incorporació del Renault Scénic, l'aspirant que rebia més suports en la votació celebrada al juliol. D'aquesta manera, la firma del rombe compta ja amb tres models molt ben posicionats per arribar a un plaça en l'última fase dels premis, a l'haver aconseguit el triomf prèviament amb els Mégane i Talisman. Al costat d'aquests tres Renault, també conformen la llista de guanyadors parcials altres vehicles com el Jaguar F-Pace, Seat Ateca, Audi Q2 i Ford Edge.

Nou sorteig per a la xarxa Bosch Car Service

Al juliol, els participants registrats al web. han tornat a entrar en el sorteig de vals regal de la xarxa Bosch Car Service. Cada mes els usuaris opten amb els seus vots a aconseguir algun dels 6 vals amb un valor de 200 euros cadascun per a ser utilitzats en l'àmplia xarxa de punts de servei de Bosch Car Service, un autèntic referent en el sector del servei a l'automobilista.