La gamma completa del Giulia ja ha arribat al Garatge Sala després d'haver fet el seu debut al Saló Internacional de l'Automòbil de Ginebra. Per començar, estarà disponible en tres nivells d'equipament (Giulia, Super i Quadrifoglio) i tindrà tres noves versions de motor: el motor TBI de 200 CV i 2 litres i el motor JTDm de 2,2 litres i 150 o 180 CV (també en versió ECO), a més del ja esmentat motor de gasolina V6 biturbo amb 510 CV i 2,9 litres en el nivell d'equipament Quadrifoglio.

Depenent de les versions, els clients poden triar dos tipus de transmissió: la nova transmissió automàtica Q-Tronic de 8 velocitats o la transmissió manual de 6 velocitats.

Suprema expressió del concepte meccanica delle Emozioni (mecànica de les emocions), el nou Giulia ofereix un distintiu estil italià i una òptima distribució del pes entre els dos eixos, el sofisticat sistema de suspensió (patent d'Alfa Romeo) i la direcció directa més avançada del mercat. Per obtenir la millor relació pes/potència, el sedan d'Alfa Romeo utilitza materials ultralleugers, com la fibra de carboni, l'alumini, els compostos d'alumini i el plàstic.