Amb el triomf del Mégane a la votació del mes de març dels premis Cotxe de l'Any dels Lectors d'Editorial Prensa Ibérica i La Vanguardia, Renault ja ha aconseguit situar entre els favorits a dos dels seus més importants novetats. Si el Talismà era el model preferit pels usuaris en la primera elecció de l'any, ara ha estat el compacte gal el que ha registrat el major nombre de vots entre els emesos durant el passat mes a la pàgina web.

D'aquesta manera, tots dos models de la firma del rombe van a gaudir d'una posició preferent a l'hora d'optar per un dels sis llocs que donen accés a la votació definitiva, en la qual es decidirà a final d'any el guanyador de la quinzena edició del Cotxe de l'Any dels Lectors.

Tres nous aspirants

A l'abril tres nous aspirants presenten la seva candidatura al premi. Una sèrie de models que inclou a segments tan dispars com el dels tot terreny, els turismes compactes i els roadsters. D'una banda, Suzuki s'incorpora al concurs amb el nou Baleno, l'alternativa en format hatchback de la firma japonesa amb la qual s'estrena en aquest mercat. Així mateix, Ford mostra tot el potencial de la seva gamma tot terreny amb el nou Edge, el seu màxim exponent en el segment dels SUV. Fiat tanca la nòmina de vehicles en aquesta selecció mensual amb el 124 Spider. Amb aquest model la firma italiana recupera el seu passat més gloriós gràcies a una atractiva interpretació del món dels descapotables biplaces.

Nous vals per a la xarxa Bosch Car Service

Els participants registrats al web han tornat a entrar en aquesta tercera votació de l'any en el sorteig de vals regal de la xarxa Bosch Car Service. Cada mes els usuaris opten amb els seus vots a aconseguir algun dels 6 vals amb un valor de 200 euros cadascun, per a ser utilitzats en l'àmplia xarxa de punts de servei d'un signatura referent en el sector del servei a l'automobilista com Bosch.