El Cotxe de l'Any dels Lectors d'Editorial Prensa Ibérica, al qual pertany el Setmanbari de l'Alt Empordà, i La Vanguardia compta amb tres nous aspirants. La votació corresponent al mes de març està protagonitzada en aquesta ocasió pels nous Renault Mégane, Mercedes-Benz Classe I i Toyota Prius. Candidats que ja han començat a rebre els primers vots dels lectors a través de la pàgina web www.mejorcoche.epi.es, a la recerca d'un dels sis llocs existents per a la votació final d'aquest guardó que enguany celebra la seva quinzena edició .

D'aquesta manera, tres conceptes totalment nous opten a ser elegits com el favorit del mes pels usuaris. D'una banda, el Mégane arriba al mercat disposat a mantenir-se en el més alt del segment dels turismes compactes gràcies a una ambiciosa aposta tecnològica tant a nivell de confort i connectivitat com de motoritzacions i sistemes d'assistència a la conducció. Així mateix, Mercedes-Benz s'estrena en l'actual edició del Cotxe de l'Any dels Lectors amb la desena generació del Classe E, tot un referent entre les grans berlines de representació. Finalment, Toyota remodela completament el seu concepte de tres volums híbrid, amb una nova gamma Prius que manté tota la seva eficiència alhora que reforça el seu caràcter estètic i dinàmic.

Pel que fa a la votació de febrer, el Jaguar F-Pace ha aconseguit el major nombre de suports després d'una dura pugna amb els altres dos aspirants amb els quals compartia cartell el passat mes; el Kia Sportage i el Volkswagen Tiguan. La proposta amb la qual Jaguar s'estrena al mercat dels tot terreny de caràcter premium, reforça amb aquest triomf les seves opcions per aconseguir una plaça a la definitiva votació que es farà a final d'any per elegir el nou Cotxe de l'Any dels Lectors.

Bosch Car Service reparteix nous premis

Amb el tancament de la segona votació del mes de febrer, els participants han tornat a entrar de manera directa en el sorteig de vals regal per a ser utilitzats en la xarxa Bosch Car Service. D'aquesta manera, els usuaris opten amb els seus vots a aconseguir algun dels 6 vals amb un valor de 200 euros cadascun.