Montserrat Carné Rey, veïna de l'Escala i subscriptora del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, ha estat la guanyadora del sorteig del circuit WOS Race Revolution ofert per la marca Scalextric, propietat d'Educa Borras. Montserrat Carné va col·leccionar correctament els quatre cupons retallables de la contraportada del periòdic durant la campanya nadalenca. El premi, lliurat per Carles Ayats, director editorial del Setmanari, l'ha recollit Paul Maccann.

L'Scalextric WOS manté l'essència de l'slot i incorpora noves variables per augmentar la sensació de realitat: fins a sis cotxes en pista de forma simultània, graduació de l'acceleració, frenada i dipòsit de combustible, canvis de pista i avançaments, so real, presència del cotxe fantasma -per competir contra el sistema- o del pace car controlats pel sistema i per fer gasolina, són algunes d'aquestes novetats.

Una altra de les principals novetats, i que acosta l'slot a altres modalitats de moda com el radiocontrol, són els comandaments sense fils, a través dels quals els jugadors controlen aspectes diversos de la cursa.