Ja estan disponibles les dues últimes sèries especials de la marca Abarth presentades al passat Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt.

Es tracta de la sèrie especial 595 Yamaha Factory Racing, creada en col·laboració amb l’equip Movistar Yamaha de MotoGP, i la nova edició limitada a 133 unitats del 695 Biposto Record, amb un acabat exclusiu en color groc Mòdena i detalls en gris setinat, creats per celebrar els 133 rècords mundials de velocitat que va aconseguir Abarth en la seva història, culminats amb l’últim assolit per Carlo Abarth fa ara 50 anys en el circuit de Monza.

595 Yamaha Factory Racing

Abarth llança una sèrie especial basada en el model 595 i composta per un kit de components en el qual s’inclouen els següents elements: fuita esportiva «Record Monza», un kit de potenciació i filtre d'aire BMC, que incrementa la potència dels 140 CV del model en el qual es basa fins als 160 CV, amortidors davanters i posteriors Abarth Koni amb vàlvula FSD, molles davanteres i posteriors rebaixades Eibach, llantes d’aliatge de 17 polzades de color negre mat, identificació «Yamaha Factory Racing», pinces de fre de color vermell i adhesius i miralls retrovisors de color especial.

L’Abarth 595 Yamaha Factory Racing està disponible en dues combinacions de colors exteriors: blau podi, amb adhesius Abarth i les cobertes dels retrovisors en color negre i blanc competició, amb cridaners adhesius Abarth i les cobertes dels retrovisors vermelles. És una sèrie especial i molt exclusiva, amb tot, s’ofereix a un preu interessant de 221.500 euros, que és un avantatge per al client, en equipament, del 12 % si ho comparem amb el valor que sumarien cadascun dels elements per separat.

Abarth 695 Biposto Record

La sèrie limitada Abarth 695 Biposto Record suposa una nova volta de rosca per al model més exclusiu de la marca. Aquesta edició especial deu el seu nom a la commemoració del 50è aniversari del rècord que va batre Carlo Abarth el 1965 al circuit de Monza, on va apropiar-se els millors registres en acceleració en un quart de milla i també en la distància de 500 metres, cosa que va marcar una fita.

Per celebrar aquesta proesa del fundador de la marca, Abarth ha pres com a base el model principal de la gamma, l’actual biplaça 695 Biposto, i ho ha preparat amb els següents elements: un diferencial autoblocant mecànic, un capó d’alumini, seients de fibra de carboni, identificació exterior de la sèrie especial, animació en la pantalla TFT 695 Record, color exterior groc Mòdena, i els acabats exteriors i els interiors en gris setinat.

Aquests són components que accentuen encara més el caràcter esportiu del model que ofereix més prestacions de la marca de cotxes. Solament es fabricaran 133 unitats per a tota Europa de l’exclusiu Abarth 695 Biposto Record, la qual cosa el converteix en un automòbil realment exclusiu i per un preu de només 46.400 euros per adquirir la versió més especial del «més petit dels superesportius» gràcies als seus 190 CV amb només 997 kg.