El nou Fiat 124 Spider fidel a la tradició del seu llegendari avantpassat té com a objectiu enamorar una nova generació amb el seu estil i prestacions típicament italians. Com a homenatge a l'emblemàtic vehicle que es va llançar fa gairebé 50 anys, el nou 124 Spider assegura una autèntica experiència roadster.

El Fiat 124 Spider s'equipa amb el fiable motor turbo de quatre cilindres d’1,4 litres amb tecnologia MultiAir. Per primera vegada en un vehicle de tracció posterior, el motor desenvolupa 140 CV de potència i 240 Nm de parell, i està disponible amb canvi manual de 6 velocitats.

La configuració de la direcció i les suspensions, el xassís lleuger, la distribució del pes equilibrat i el turbo són elements clau de l'extraordinària experiència de conducció que aquest vehicle brinda. Per a la conducció a l'aire lliure, la capota del Fiat 124 Spider resulta fàcil d'accionar i requereix un mínim esforç per obrir-la.

El nou roadster ofereix sistemes de seguretat actius i passius, com els fars davanters adaptatius i la càmera de visió posterior, a més d'una carrosseria que assegura rigidesa i un pes contingut gràcies a l'ús de materials d'alta resistència. Els interiors s'han dissenyat i realitzat per al màxim confort, començant per l'ús de materials suaus d'alta qualitat. L'ergonomia del vehicle s'ha estudiat a fons per fer ressaltar l'experiència de conducció fins i tot a través d'una disposició perfecta de pedals, volant i canvi.

Amb la seva silueta aerodinàmica, l’Spider disposa d'un bell i clàssic lateral de proporcions equilibrades, i d'una relació habitacle/ capot similar a la dels cotxes de competició. Del parafang davanter sorgeix una línia horitzontal que arriba fins al parafang posteriori després s’uneix al pilot: és una clara reinterpretació de la carrosseria de l'històric 124 Spider.

L'equipament 124 Spider inclou doble terminal de fuita, barra antibolcada amb acabat negre, a més de muntant, faldons i manetes de les portes del color del vehicle.

També incorpora llantes d'aliatge de 16'' de sèrie, seients de teixit premium negre, fars halògens, pilots de led i control de creuer. A l'interior, els materials suaus al tacte que constitueixen el quadre de comandament que s’han fet servir es destaquen amb una motllura platejada.

Gràcies a la seva maniobrabilitat, a l'excel·lent relació pes/potència, al seu flamant motor turbo MultiAir, a l'ús de materials lleugers i a la mecànica sofisticada, el nou Fiat 124 Spider ofereix una experiència de conducció emocionant que recorda la del seu emblemàtic antecessor i la típica dels actuals vehicles Fiat.