Des de l'àrea de Turisme

Roses patrocina un dels equips del el Raid Maroc Challenge 2015

Gorditos Team Tramuntana Design està format per José Luis Martos (pilot) i Sergio Cayuela (copilot).

30.11.2015 | 11:31
Martos i Cayuela amb el seu Ford Sierra.

L'Àrea de Turisme de Roses patrocina l'equip "Gorditos Team Tramuntana Design" que entre els propers 5 i 11 de desembre participarà en el IX Raid Maroc Challengue, que unirà al llarg de 2.000 kilòmetres de deserts i muntanyes les ciutats de Nador i Merzouga. Els components de l'equip, José Luis Martos i Sergio Cayuela, participaran amb un Ford Sierra 2.0 S de l'any 1988, que lluirà en la seva part davantera el logotip de Roses.

El Maroc Challenge és un raid que pretén oferir una alternativa de baix cost a aquelles persones que volen viure un esdeveniment que uneix l'esperit esportiu i l'humanitari. El recorregut previst per l'organització és apte per a motos, turismes 4x2 i vehicles tot terreny, essent l'únic requisit exigit que estiguin matriculats abans de l'any 1996.

El recorregut transcorre aproximadament 2.800 kilòmetres per pistes, carreteres i deserts marroquís. La pre-sortida es realitzarà el dia 5 de desembre a les 11 h des de La Nucia. Ja en terres africanes els participants recorreran Nador-Ifrane-Midelt-Erfoud i Merzouga al llarg de sis etapes.

En la present edició hi ha inscrits 114 equips amateurs de tota Europa (Espanya, Portugal, Itàlia, Gran Bretanya... etc). El repte dels participants és aconseguir arribar cada nit al campament. Pel camí, a més de posar a prova la resistència dels seus vehicles, els pilots han de seguir el track i passar pels waypoints (punts de pas) marcats prèviament per l'organització. Tot això dins d'un temps màxim establert i sense excedir els límits de velocitat per a no ser penalitzats.

L'equip

L'equip Gorditos Team Tramuntana Design està format per José Luis Martos (pilot) i Sergio Cayuela (copilot). L'equip forma part del Motor Club "Tocats pels Clàssics" i el vehicle amb el qual participaran és un Ford Sierra 2.0 S matriculat l'any 1988.

Amb aquesta aventura els dos participants emprenen un projecte que portaran de principi a fi, des de la cerca de patrocinadors fins a les possibles reparacions que hagin de realitzar enmig del desert marroquí. Una aventura on els ha portat la seva passió pel món de l'automòbil, que els permetrà aprofitar les nocions de mecànica i desenvolupar-se amb els mitjans a l'abast.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema