El nou Mazda CX-3 ha estat el vencedor de la votació del mes de juny del Premi Cotxe de l'Any dels Lectors d'Editorial Prensa Ibérica i La Vanguardia. Un triomf l'aconseguit pel nou component de la família CX de la firma japonesa que no fa altra cosa que consolidar el domini dels vehicles tot terreny en l'actual edició d'aquest guardó. No en va, tots els guanyadors parcials de les sis votacions mensuals realitzades fins a la data, s'emmarquen en diferents segments del tan de moda mercat crossover. A l'recent triomf del Mazda cal sumar els dels Land Rover Discovery Sport, Mercedes-Benz GLE, Fiat 500X, Audi Q7 i Volvo XC90, en el període comprès entre gener i maig. Tots ells parteixen amb un avantatge afegit per aconseguir una de les sis places que donaran accés a la definitiva votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors que es realitzarà durant els mesos de novembre i desembre de 2015.

Tres nous candidats

Pel que fa a la votació de juliol, la pàgina web www.mejorcoche.epi.es. ja compta amb tres nous aspirants al títol. Es tracta del Jaguar XE, el Volkswagen Touran i el Renault Kadjar. Tres importants incorporacions als sectors de les berlines de tall premium, els monovolums compactes i els, com no, crossover d'última generació, respectivament.

Bosch Car Service

Amb el tancament de la votació del mes de juny, els participants han tornat a entrar de manera directa en el sorteig de vals regal de Bosch Car Service. Autèntic referent en el mercat del servei a l'automobilista, Bosch Car Service ha tornat tornat a apostar pel Premi Cotxe de l'Any dels Lectors. Una iniciativa en què els usuaris tenen l'última paraula i que, pel simple fet de participar amb els seus vots, entren en el sorteig mensual d'un total de 6 vals amb un valor de 200 euros per a ser utilitzats en qualsevol dels punts de atenció de l'extensa xarxa de servei amb què compta a Espanya.

El premi 'Cotxe de l'Any dels Lectors' ja ha distingit en anteriors edicions a diferents vehicles com els Audi A8, Q5 i Q3, BMW Sèrie 5, Alfa Romeo 159, Citroën C4, SEAT Ibiza, Opel Astra i Meriva, Volvo V40, Peugeot 308 i Ford Mondeo, model aquest últim que es presenta com el primer a alçar-se amb el triomf en dues ocasions.