Aquest dijous, 22 d'agost, ha sortit de la línia de muntatge a la planta de Rüsselsheim el primer model Insignia per a venda. L'atenció s'ha centrat en l'Insignia Sports Tourer Verd Maragda amb el nou motor 2.0 litres BiTurbo CDTI de 195 CV.

"Aquest és el moment que tots hem estat esperant, ja que la nova edició del nostre vaixell insígnia que presentarem oficialment al IAA al setembre és la pròxima fita important de la nostra ofensiva de models", ha manifestat el Dr Karl-Thomas Neumann. El president - Conseller Delegat d'Opel va elogiar el magnífic treball de tot l'equip. "Ho han donat tot en això - tot el seu coneixement, tota la seva experiència i tota la seva passió".

Amb el nou Insígnia, els 3.300 empleats de la planta de Rüsselsheim continuen escrivint la història d'èxits que van començar a l'octubre de 2008 amb l'inici de la producció de la primera generació de l'Insignia. Només un any després els periodistes del motor europeus nomenar al Insígnia "Cotxe de l'Any", i el van seguir molts altres guardons.

El fabricant de cotxes de Rüsselsheim està particularment orgullós dels superiors índexs de qualitat del seu vaixell insígnia. En l'Informe DEKRA de Cotxes Usats de 2012, l'Insígnia va ocupar el número u per segona vegada consecutiva amb els mínims errors, obtenint novament els millors resultats dins del segment de mida mitjana. En l'Informe GTU de Cotxes Usats de 2013, va demostrar la seva màxima classe en dues categories. Va ser nomenat el cotxe de millor qualitat dins del segment de mida mitjana, no només entre els cotxes d'un a tres anys d'antiguitat, sinó també en la categoria dels models de quatre a cinc anys d'antiguitat. Fins a la data, s'han fabricat al voltant de 600.000 unitats del vaixell insígnia d'Opel, sent els mercats més importants Alemanya i Regne Unit. Des del seu llançament a Espanya s'han venut més de 45.000 Insígnies, ocupant ininterrompudament els primers llocs en el rànquing de vendes del seu segment.

La nova generació de models ofereix més impuls a la reeixida línia de models. La gamma completa de Insígnia (versions quatre portes, cinc portes, Sports Tourer i OPC) ha estat renovada. La nova generació presenta un disseny encara més elegant, un nou habitacle d'alta qualitat i la més avançada generació de sistemes d'info-entreteniment amb funcionament intuïtiu. "L'electrònica de l'interior del nostre vaixell insígnia és realment impressionant. Fins i tot els cotxes molt més cars no poden competir aquí!", ha manifestat el Dr Karl-Thomas Neumann.

Així mateix, els nous motors altament eficients estableixen estàndards en el segment de mida mitjana - incloent motors de gasolina i dièsel amb la millor economia dins de la seva classe. El nou motor 2.0 litres CDTI amb transmissió manual de sis velocitats i sistema Start / Stop consumeix només 3,7 litres de dièsel als 100 Km i emet només 99 g / km de CO2 (consum combinat). I el nou motor 1.4 Turbo benzina necessita només 5,2 litres de combustible als 100 km amb emissions de CO2 de 123 g / km.

I un nou membre de la família es troba també a la graella de sortida: L'Insignia Country Tourer amb tracció a les quatre rodes, major distància lliure al terra i caràcter de SUV. El Country Tourer es fabrica exclusivament a la planta de Rüsselsheim com totes les altres versions de l'Insignia.

El Dr Karl-Thomas Neumann ha dit: "Avui Opel disposa de la gamma de models més potent que mai ha tingut, i el Insígnia és una part important d'això. Alts estàndards de qualitat, atenció al detall, i el poder d'innovar han donat com a resultat aquest cotxe".