En el moment àlgid de la seva presentació a escala mundial, els enginyers del nou Chevrolet Malibu han recorregut més d´un milió de milles (1,6 milions de quilòmetres) en proves de desenvolupament en carretera realitzades al llarg de 22 mesos als cinc continents.

L´exhaustiu procés de validació i desenvolupament en carretera ajuda a garantir excel·lents nivells de conducció, maneig, confort, qualitat i resistència quan comenci la producció. El nou Malibu es vendrà a gairebé 100 països dels cinc continents, fet que el convertirà en el primer sedan mitjà totalment global de Chevrolet.

«Aprens moltes coses sobre un cotxe quan passes tant temps al seu interior, i es tracta precisament d´això, d´aprendre», comenta Mark Moussa, enginyer en cap. «Durant aquest últim any i mig, cada minut de cada dia, algú ha conduït un Malibu en algun lloc del món amb un únic propòsit: aconseguir que sigui el millor cotxe possible».

El milió de milles en proves s´acumula des del primer trimestre del 2010, amb una flota composta per uns 170 vehicles de preproducció i un recorregut mensual mitjà de 45.450 milles (73.145 quilòmetres), el que equival a: 66,66 anys conduint un cotxe, 15.000 milles (24.140 quilòmetres) l´any; 201 viatges d´anada i tornada entre Nova York i Los Angeles; dos viatges d´anada i tornada a la Lluna.