Tot i que porten l'etiqueta de solitaris, independents i esquerps, la veritat és que la majoria de les persones sent adoració pels gats. Potser és perquè el seu definit caràcter és semblant al de la raça humana o, simplement, perquè ens recorden als peluixos amb què jugàvem de petits; el cas és que els vídeos de gats són d'allò més demandats a Youtube.

Les seves gestes, les seves reaccions o les seves habilitats provoquen en la seva legió de fans rialles, tendresa o sorpresa. Els gats són, doncs, autèntiques estrelles de la xarxa.

The Grumpy Cat, el gat rondinaire

El gat que està sempre de mal humor, més conegut com 'The Grumpy Cat' és un dels més famosos del món, ja no només pels seus vídeos sinó també per la seva participació en diferents actes publicitaris, llibres, calendaris ... El seu ofuscat semblant es deu al nanisme felí que pateix.

Surprised Kitty, la gateta sorpresa

Aquesta petita gateta deu la seva popularitat a un sol vídeo pujat a l'octubre de 2009. El clip de 16 minuts i en què s'aprecia com li fan pessigolles, ja ha estat vist més de 76 milions de vegades.

Bane Cat, el gat de la perdició

Banecat és un dels gats més famosos de la xarxa. Aquesta gateta que s'oculta darrere d'una màscara de supervillana té el seu propi canal de Youtube BloodBlitz, en el qual es mostren diferents vídeos del gat "atemorint" al seu propietari.

Sparta cat, el gat Sparta

Amb més de 84 milions de reproduccions, Sparta Cat es converteix en un altre dels gats més famosos de Youtube. A través d'una graciosa cançó, pujada en 2007, l'amo del gat va explicant a ritme de rap totes les seves entremaliadures.

Nora the piano cat, la gata pianista

Aquesta gateta rescatada d'un refugi de Nova Jersey fa anys que és viral a Internet per la seva extraordinària habilitat: toca el piano al costat del seu amo i professor de música, Betsy Alexander. A més de tocar l'instrument cada dia, aquesta gateta té un grup de música en el qual participa en gales i esdeveniments.

El gat Maru, el més graciós de Youtube

Aquest gat Scottish Fold viu al Japó i té un canal propi a Youtube amb més de mig milió de seguidors. El felí s'ha fet famós gràcies a la seva obsessió per les caixes.

Honey Bee, la gateta cega

Honey Bee néixer amb problemes degeneratius que la van deixar cega. Malgrat el seu problema, i gràcies a l'amor de la seva família, la gateta és una autèntica senderista i s'atreveix a caminar sola sense perdre's, guiant-se per el seu olfacte i oïda. Els seus vídeos són vistos per milers de seguidors.