La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha reiterat aquest dimarts que no es planteja dimitir per la polèmica del seu màster a la Universitat Rey Juan Carlos (URJC), perquè considera que no ha comès "irregularitats", i assegura que té el suport del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

En la roda de premsa posterior al Consell de Govern i després de renunciar al seu títol, Cifuentes ha sostingut que creu que no hi ha raons "objectives" per a la seva dimissió perquè està complint amb l'acord d'investidura que té amb Ciutadans i perquè no està sent "investigada, la qual cosa abans es deia imputada".

Cifuentes, ha renunciat al seu polèmic màster en una carta enviada al rector de la Universitat Rey Juan Carlos, Javier Ramos, segons ha avançat aquest dimarts 'OK Diario' i ha repiulat el propi compte oficial de Cifuentes presidenta. En la missiva, Cifuentes demana disculpes però afirma que no ha comès cap "il·legalitat" i que si hi ha hagut "irregularitats" aquestes han estat de tipus "administratiu". "Estic en possessió del corresponent títol oficial, així com de tots els certificats acreditatius del pagament de taxes i de les qualificacions obtingudes en cadascuna de les matèries", ha recordat la presidenta de la Comunitat de Madrid. "Tots i cadascun d'aquests documents estan expedits per les autoritats acadèmiques competents i acrediten dues coses: en primer lloc, que jo no he comès cap il·legalitat; i en segon lloc, que he complert els requisits que la Universitat em va posar per aconseguir aquest títol", ha afirmat Cifuentes a la carta.

La presidenta madrilenya ha recordat que sobre la taula hi ha una moció de censura, proposada pel PSOE, "un mecanisme parlamentari perfectament legítim", i que si la formació taronja decideix finalment donar-hi suport hauran de ser ells els qui donin explicacions de per què a la regió hi acaba governant "l'esquerra".