Almenys dues persones han mort aquest divendres durant la presa d'ostatges en un supermercat de la localitat de Trebes, al sud de França, segons un balanç provisional, segons ha indicat a l'AFP una font de seguretat.

"Gran part dels empleats i clients del supermercaty van aconseguir fugir. Un oficial de la gendarmería està actualment en contacte amb l'atacant", va agregar la font.

L'assalt s'atribueix a un únic home que ha proclamat davant les forces de seguretat ser lleial al grup terrorista Estat Islàmic.

Malgrat que prèviament s'havia informat d'ostatges, BFM TV ha assegurat ara que l'atacant estaria sol a l'interior de l'establiment. L'individu armat, la identitat del qual no ha transcendit, va entrar en l'establiment entorn de les 11.00 hores.

La Prefectura d'Aude ha confirmat una "operació en curs" i ha prohibit l'accés als voltants del supermercat. Un testimoni consultat per Franceinfo ha assegurat que ha sentit diversos trets a la zona, on ja s'ha establert un dispositiu amb centenars d'efectius de seguretat.