La Guàrdia Civil ha detingut a Boiro (la Corunya) per un intent de segrest i agressió sexual a un home que figura en la llista de sospitosos de la desaparició de Diana Quer, segons han informat a EFE fonts de la recerca.

L'home, que ha estat detingut aquest divendres junt amb la seva dona, va ser en el seu moment interrogat pels investigadors de la desaparició de la jove madrilenya en A Pobra do Caramiñal (la Corunya), tot i que mai va arribar a ser arrestat.

El detingut és un home del poble amb antecedents penals per tràfic de drogues, encara que algunes fonts apunten que té també antecedents per agressions sexuals.

L'arrest s'ha practicat aquest divendres després que dilluns passat una jove denunciés a Boiro com un home va intentar introduir-la per la força en el seu cotxe. La brusca oposició de la jove va frustrar l'intent de segrest.

La jove va aportar als investigadors un retrat molt exhaustiu del seu agressor i, fins i tot, dades que van permetre identificar el vehicle.

El municipi de Boiro es troba a escassos quilòmetres de A Pobra do Caramiñal (la Corunya), la localitat on el 22 d'agost de 2016 va desaparèixer Diana Quer.

Fonts de la Guàrdia Civil han advertit que és aviat per establir relacions entre l'agressió que presumptament hauria intentat cometre aquest home amb el cas Quer, si bé asseguren que aquesta possibilitat serà investigada.

Altres fonts afegeixen que el detingut estava ja en l'òrbita dels investigadors, que fins i tot li van prendre declaració en el seu moment.