La policia alemanya ha detingut avui un sospitós en relació amb l'atac amb ganivet a sis persones, de les quals quatre van resultar ferides lleus, en sis punts de la ciutat de Munic.

"El sospitós, que de moment és només això, un sospitós", tal com ha subratllar el portaveu de la policia de Munic, Marcos da Gloria Martins en una compareixença davant la premsa, respon a la descripció facilitada per les forces de seguretat, però ara cal determinar si és l'autor de les agressions.

En aquest sentit i fins que no hagi estat confirmada la identitat del detingut, el portaveu va cridar a la població a que es mantingui en alerta.

Respecte a la detenció, va assenyalar que agents van detectar cap a les 11.30 hora local (09.30 GMT) al carrer Ottobrunner Strasse, a l'est de la ciutat, a una persona que responia a la descripció de l'agressor i que aquesta va emprendre la fugida en sentir observada , però va poder ser interceptada immediatament.

Ha precisat que l'agressor va actuar "en solitari" en fins a sis punts de la ciutat i va parlar d'un "recorregut considerable".

Segons les primeres dades, va afegir, l'home va agredir "de manera aleatòria" a cinc homes i una dona, dels quals quatre van resultar ferits lleus.