La mort divendres a Álora (Màlaga) de la nena Lucía, de tres anys, segueix sense aclarir-se completament, malgrat que la hipòtesi principal és que va ser copejada al cap per un tren. Segons l'informe de l'autòpsia, en el cos de la petita no hi ha senyals que hagués caminat durant tres quilòmetres per les vies del ferrocarril, plena de matolls i desnivells i de molt difícil accés, des del restaurant en el qual va desaparèixer a la zona en què va ser descobert el seu cos.

Per això, la Guàrdia Civil segueix parlant amb l'entorn de la nena per recollir testimonis que ajudin en la reconstrucció dels fets. Mentrestant, analitzen mostres biològiques i de la roba de la nena i les imatges de les càmeres de seguretat de la zona. A més, es manté l'operatiu per pentinar l'àrea que comprèn l'estació de tren de Pizarra i el lloc on va aparèixer el cos de Lucía, a Álora.

La mort de la nena per un fort cop al cap, segons va indicar l'autòpsia, ha consternat tres localitats de Màlaga: Alhaurín el Gran, on resideix la família i on va néixer la mare; Pissarra, d'on és natural el pare i on es trobaven en el moment de la desaparició; i Álora, terme municipal en el qual va ser trobada.

L'informe preliminar de l'autòpsia lliurat al jutjat 13 de Màlaga, indica que la mort de la nena es va produir per "mort violenta per traumatisme cranioencefàlic sever".

El cos de la nena va ser trobat a les 6.51 hores per un maquinista al punt quilomètric 158,5 de la via fèrria de la línia de rodalies que connecta Álora i Màlaga, d'on se li va perdre la pista, el restaurant on estaven sopant seus pares, encara que només tres si es recorren a peu al costat de la via.