Les mesures de seguretat i la presència policial als carrers de Londres s'incrementaran després de l'atemptat de Manchester, ha dit avui l'alcalde de la capital britànica, Sadiq Khan. Khan, que ha qualificat d ' "acte covard" l'atemptat perpetrat anit a tocar de l'estadi Manchester Arena, en què van morir 22 persones i 59 van resultar ferides, va expressar la solidaritat de la capital britànica amb aquesta ciutat del nord d'Anglaterra.

"El meu cor està al costat de les víctimes, les seves famílies i tots els afectats. Un cop més hem vist l'heroisme dels nostres valents serveis d'emergència. Ells tenen tot el nostre suport", va afegir.

"Estic en contacte permanent amb la Policia Metropolitana, que està revisant les mesures de seguretat a Londres. Els londinencs veuran més policies avui als nostres carrers", va explicar Khan.

L'alcalde va puntualitzar que Manchester i la resta del Regne Unit "mai seran intimidats pel terrorisme. Els que volen destruir la nostra forma de vida i dividir-nos no ho aconseguiran".

Segons la policia, l'atac va ser perpetrat per un suïcida que va fer explotar un artefacte de fabricació casolana, encara que no està clar encara si va actuar sol o formava part d'una xarxa terrorista.