Steve Stephens, anomenat l''assassí de Facebook' després de matar un home en directe a través de la xarxa social, es va suïcidar després d'una breu persecució policial.

Pel que sembla, Stephens va ser descobert per diversos agents en el comtat d'Erie, a l'estat de Pennsilvània, que li van donar l'alto. No obstant això, el sospitós es va donar a la fuga i després d'una breu persecució, es va disparar i va acabar amb la seva vida.

"Steve Stephens va ser vist aquest matí per membres de la (Policia Estatal de Pennsilvània) PSP al comtat d'Erie. Després d'una breu persecució, Stephens va disparar i es va suïcidar", ha explicat el cos en el seu perfil oficial de Twitter.

Stephens estava en cerca i captura després de pujar a Facebook un vídeo en què matava d'un tret a Robert Godwin, un ciutadà que va triar suposadament a l'atzar, mentre que en altres vídeos a la xarxa social assegurava haver matat una dotzena de persones i que seguiria amb els assassinats a causa d'un despit amorós.

El Buró Federal d'Investigació (FBI) havia ofert una recompensa de 50.000 dòlars per informació que pugui ajudar a la captura de Stephens i ha inclòs el sospitós a la llista dels criminals més buscats del país.

Stephens, de 37 anys i veí de Cleveland, havia escrit al seu compte de Facebook abans de l'assassinat que volia matar i en els seus missatges culpava la seva exparella, a la qual identifica com Joy Lane, de les atrocitats que planejava cometre.

El vídeo de l'assassinat es va mantenir a Facebook durant dues hores, encara que l'empresa assegura que va bloquejar l'accés al contingut tan sols 23 minuts després que els usuaris el marcaran com inadequat.

El presumpte assassí es va comunicar breument amb la policia, que va arribar a localitzar l'origen d'una trucada a Pennsilvània diumenge passat.