La policia belga ha emès aquest dimarts una ordre d´arrest internacional contra Mohamed Abrini, un home de 30 anys que va viatjar fins a París amb Salah Abdeslam, i que també estaria implicat en els atemptats. Segons la policia belga, Abrini va ser filmat amb Abdeslam per una càmera de seguretat a l´àrea de servei de Ressons, a l´autopista que va cap a París, el dia 11 de novembre. "Abrini era al volant d´un Renault Clio que va ser utilitzat, dos dies més tard, per cometre els atemptats de París", assegura l´ordre de recerca. L´home es considera "perillós i probablement armat".

En un comunicat, la fiscalia federal belga ha confirmat l´ordre de recerca contra Abrini, i també les detencions per la seva presumpta implicació amb els atemptats de dos homes més: Ali O., un francès de 30 anys resident a Molenbeek, i A. Lazez, un marroquí de 39 anys resident al mateix barri de Brussel·les. Al seu cotxe es van localitzar dues pistoles i restes de sang. També formalment imputats pels atemptats hi ha Mohammed Amri i Hamza Attou, els dos homes que van anar a buscar Salah Abdeslam a París per tornar-lo cap a Brussel·les la nit del 13 de novembre.

La fiscalia ha explicat que durant els atemptats es van fer servir tres vehicles: un Polo, un Leon i un Clio, tots ells amb matrícula belga i llogats pels germans Salah i Ibrahim Abdeslam. El Clio és el cotxe que conduïa Mohamed Abrini en les imatges fetes públiques aquest dimarts, i on també viatjava Salah Abdeslam. Un altre vehicle implicat, tot i que no directament en la massacre, és un Golf, propietat de Mohammed Amri, que va portar Abdeslam fins a Brussel·les la nit dels atacs.