La fiscalia de París ha confirmat que el presumpte cervell dels atemptats de París, el belga Abdelhamid Abaaoud, és mort. En un comunicat difós aquest dijous, la fiscalia assegura que el cos d´Abdelhamid Abbaoud ha estat "formalment identificat" a través de mostres d´ADN. L´home va ser abatut per la policia francesa durant l´operació antiterrorista de dimecres a Saint-Denis, al nord de París, on també va morir una dona que es va immolar i es van arrestar vuit persones. El cos d´Abaaoud es va localitzar dins de l´immoble amb impactes de bala, segons el comunicat de la fiscalia general de París.

L´operació policial a Saint-Denis es va tirar endavant després que les investigacions pels atemptats del dia 13 indiquessin que Abaaoud, un gihadista conegut pels serveis secrets i que es creia que era a Síria, podia ser a França i haver dirigit els atemptats, que van provocar la mort de 129 persones.

La premsa belga explica que a més d´Abaaoud, formalment identificat per la fiscalia de París, la dona que es va immolar a l´edifici podria ser Hasna Aitboulahcen, la seva cosina. A més, la policia especial francesa ha indicat a Europe 1 que hi podria haver un tercer cos sense identificar. Segons asseguren, el tercer pis de l´edifici assaltat, al carrer Corbillon de Saint-Denis número 8, va caure, i podria haver sepultat sota la runa un tercer terrorista.