La policia francesa està tractant de determinar el nombre exacte de terroristes que van participar en els atemptats de divendres a París en què van morir 129 persones i s'inclina que hi ha un segon sospitós fugat, a més de Salah Abdeslam, segons informa el diari 'Le Monde'.

Fins al moment, s'ha identificat a cinc dels autors, tots ells de nacionalitat francesa: quatre dels terroristes que es van immolar (Samy Amimour, de 28 anys; Omar Ismail Mostefai, de 29; Bilal Hadfi, de 20 anys, i Brahim Abdeslam, de 31), així com Salah Abdeslam, el francès resident a Bèlgica de 26 anys a qui es busca des de l'atac.

D'altra banda, tres dels terroristes no han estat identificats: un dels autors de l'atac contra la sala de concerts Bataclan, mort en l'assalt policial; i dos dels kamikazes al costat de l'Estadi de França, a un dels quals se li va trobar un passaport sirià.

Però, els investigadors encara estudien la possibilitat que hi ha un altre terrorista que va participar en els atemptats i que estaria en parador desconegut. Per això, es recolzen en els nombrosos testimonis recollits que indiquen que a bord del cotxe des del qual es van realitzar els trets contra els restaurants en els districtes 10 i 11 anaven a tres persones.