A mesura que van passant les hores, les identitats i històries de les víctimes en els atemptats de París, van sortint a la llum. El primer ministre francès Manuel Valls va anunciar que 103 víctimes ja han estat identificades i que per a les famílies aquesta espera "és insuportable" i considera que "la nació ha de unir-se" per donar-los suport.

Els espanyols Juan Alberto González i Michelle Jaimes

Aquest granadí de 29 anys vivia a França amb la seva dona amb la qual s'havia casat aquest estiu. Estaven a la sala Bataclan per escoltar a la banda de rock californiana'Eagles of Death Metal'.

A més, Mèxic va confirmar la mort de Michell Gil Jaimes, de 27 anys i amb doble nacionalitat, mexicana i espanyola. La jove es trobava al restaurant Belle Equipe, en el moment dels atacs. Estava promesa amb un italià resident a París, que va escriure al seu Facebook: "T'estimo amor meu, descansa en pau".

La mexicana Nohemi González, estudiant d'intercanvi

Familiars i amics de l'estudiant de 23 anys Nohemi González, morta en els atemptats de divendres passat a París, la recorden com una "estrella brillant" que somiava amb anar a París i va fer tot el possible per aconseguir-ho. Estava amb Michelle al restaurant quan van irrompre els terroristes.

La jove, estudiant de Disseny d'aquest centre d'estudis, cursava un semestre a l'escola de disseny Strate, a la capital francesa, i formava part d'un grup de 18 estudiants de CSULB que seguia un programa d'intercanvi a París, cap altre dels quals va resultar ferit en els atacs.

Recordada pels professors de la universitat com una destacada estudiant, la jove va integrar un equip d'aquesta casa d'estudis que va aconseguir el segon lloc en una competència internacional de disseny, i treballava com a dependenta en una botiga de roba d'un centre comercial.

Luis Felipe Zschohe, músic resident a París

Luis Felipe Zschoche Vall tenia 35 anys i va assistir amb la seva dona, Cécile Llou, al concert en Bataclan. El músic xilè estava establert a París des de feia 8 anys. Les famílies del matrimoni van usar les xarxes socials per esbrinar el seu parador fins que dissabte van rebre la fatal notícia.

Louis, el nen de cinc anys que va poder escapar de Bataclan

Un nen de cinc anys va aconseguir escapar de la sala Bataclan on havia acudit acompanyat de la seva mare i de la seva àvia, qui van ser abatudes pels terroristes. Louis, el petit de cinc anys, s'hauria amagat en escoltar els trets i hauria aconseguit escapar del recinte.

"El petit, segons ens van explicar, en escoltar els trets, es va amagar al teatre i després va escapar", va explicar la germana de la morta, María Eliana San Martín, en declaracions a El Mercurio. "Va ser trobat al carrer per una dona. Està fora de perill, il·lès, però ja sense la seva mare ni la seva àvia".

La xilena Patricia Sant Martín, de 61 anys, i la seva filla nascuda a França, Elsa Veronique Delplace Sant Martí, de 35 anys, són dues de les tres víctimes xilenes que van morir aquest divendres en l'atemptat a la sala de concerts Bataclan, segons ha confirmat aquest dissabte la cancelleria xilena.

Guillaume B. Decherf, un periodista musical

Guillaume B. Decherf tenia 43 anys, era pare de dues nenes, i treballava com a periodista musical col·laborant amb la revista cultural LesInrocks. Estava a la sala Bataclan per presenciar el concert de Eagles of Death Metal, banda protagonista del seu últim article publicat. Guillaume B. Decherf havia col·laborat amb diverses publicacions conegudes com Liberation o Rolling Stone.

Manuel Dias i Priscila Correia, portuguesos

Les autoritats lusitanes van confirmar la mort de Priscila Correia, una dona de 35 anys amb doble nacionalitat portuguesa i francesa que residia a la capital gala i que es trobava a l'interior de la sala Bataclan.

Per la seva banda, el lusità Manuel Dies de 63 anys també va morir divendres a París. Es dedicava al transport de viatgers i es trobava als voltants de l'Estadi de França quan van ocórrer els atacs.

Nick Alexander venia marxandatge d'«Egales of Death Metal»

El britànic Nick Alexander va perdre la vida a la sala de concerts Bataclan, on treballava. Havia estat venent marxandatge de la banda californiana. La seva parella va utilitzar les xarxes socials per saber on es trobava.

La cosina de Lass Diarra

El migcampista de l'Olympique de Marsella Lassana Diarra va revelar a través del seu compte de Twitter que la seva cosina va morir en els atacs.

"Parlo amb gran consternació avui. Estic commogut personalment per aquests atacs. La meva cosina, Asta Diakite, va ser una de les víctimes d'un dels tirotejos que van tenir lloc ahir, com molts altres centenars de francesos innocents. Era per a mi un punt de referència, un suport, una germana gran", va explicar amb gran consternació l'exjugador del Reial Madrid.

Valentin Ribet, advocat

El jove advocat Valentin Ribet de 26 anys ha estat definit pel bufet Hogan Lovells on treballava com "un talentós advocat, extremadament agradable i una meravellosa persona a l'oficina". Va morir a la sala Bataclan.

Thierry Hardouin, policia

Thierry Hardouin, 36 anys, era policia a la presó de Bobigny. Estava sopant amb la seva dona al restaurant La Belle Équipe, a la rue de Charonne, per celebrar l'aniversari de la seva dona quan van irrompre els trets.

Mathieu Hoche, tècnic de televisió

Mathieu Hoche era un francès de 38 anys que treballava com a tècnic de la cadena de televisió France 24. Sentia enorme passió pel rock, per això havia assistit al concert a Bataclan.

Lola Salines, editora francesa

El pare de Lola Salines, una francesa de 28 anys que va morir a la sala Bataclan, va anunciar la seva mort mitjançant Twitter. Salines treballava d'editora a Gründ i era una gran esportista a qui li encantava patinar.

Veronique Geoffroy, activista gala

Veronique Geoffroy havia creat en 2004 una associació per fomentar l'educació dels nens de Madagascar. Veronique va morir després del tiroteig al carrer Charonne. Els seus companys han utilitzat la web de l'organització per acomiadar-se d