Una dona embarassada que es va penjar d'una finestra per escapar de la massacre de la sala de concerts Bataclan a París, la imatge s'ha popularitzat en un dels vídeos dels atemptats difosos pels mitjans, ha aconseguit reunir-se amb el seu salvador gràcies a un missatge difós a la xarxa social Twtitter.

"Estic embarassada, estic embarassada", cridava la dona, suspesa per fora de la finestra sobre la sortida d'emergència de la sala, a sobre d'on alguns intentaven escapar sortejant els cadàvers dels que van ser aconseguits pels terroristes en la seva fugida.

La futura mare, que no ha volgut revelar la seva identitat ja que en el seu estat necessita repòs, va demanar als seus afins que l'ajudaran a trobar la persona que va perdre uns segons en la seva fugida per allargar-li la mà i evitar que caigués des del primer pis.

A través de Twitter, aquests van difondre un missatge demanant col·laboració per trobar al supervivent solidari, que finalment ha pogut trobar-se amb la dona a la qual va salvar la vida.

"De seguida va voler agrair el seu gest a tots els que la van ajudar, i especialment a l'home que es va prendre tres segons en la seva fugida per allargar-li la mà i ajudar-la a remuntar", va explicar a l'edició francesa de "HuffingtonPost" Frans Torreele, un amic de la dona.

L'anunci publicat en aquesta xarxa social pels seus amics i familiars es va difondre a gran velocitat a la xarxa social de micromissatgeria i tots dos van acabar trobant-se, ha afegit Torreele.