La policia francesa ha emès una ordre de detenció contra Abdeslam Salah, un ciutadà nascut a Brussel·les "susceptible d´haver estat implicat en els atemptats del 13 de novembre a París". A través d´un missatge difós a les xarxes socials, la policia assegura que Salah és un "home perillós" i demana als ciutadans que contactin les autoritats al número 197 si tenen informació sobre com localitzar-lo. Salah va néixer a Brussel·les el 15 de setembre del 1989, segons la policia francesa.

Salah seria germà d'un dels terroristes que es van immolar a París, i d'un tercer home que està detingut a Brussel·les, tot i que algunes informacions apuntaven inicialment que havia estat alliberat.

El ministre de l´Interior francès, Bernard Cazeneuve, ha assegurat que les investigacions apunten que els atemptats a París "van ser preparats a l´estranger per un grup d´individus basats a Brussel·les que es van beneficiar d´uns còmplices a França". Cazeneuve, que aquest diumenge s´ha entrevistat amb el seu homòleg belga Jan Jambon, ha assegurat que hi ha una "necessitat creixent" de cooperació entre França i Bèlgica en matèria antiterrorista. "Els que van preparar els atemptats des de Bèlgica no eren coneguts pels serveis d´intel·ligència francesos".

De fet, França ha demanat a la resta de països de la Unió Europea la celebració d´un consell extraordinari de ministres de l´Interior i de Justícia per tractar la cooperació en la lluita antiterrorista. La reunió se celebrarà divendres a Brussel·les, i com a prioritats tindrà l´intercanvi d´informacions, el reforçament dels controls interiors entre fronteres i la lluita contra el tràfic d´armes.