El president dels Estats Units, Barack Obama, ha condemnat aquest dissabte a la matinada els atemptats terroristes a París, que considera "un atac contra tota la humanitat i els valors universals". "De nou veiem un intent horrible d´aterrir ciutadans innocents", ha lamentat Obama, que s´ha mostrat preparat per "oferir l´ajuda necessària al govern i el poble de França per a respondre" als atemptats, així com per "fer el que calgui per portar els terroristes davant de la justícia". El primer ministre britànic, David Cameron, també ha dit que farà "el que sigui per ajudar", mentre que Angela Merkel ha admès estar "profundament commocionada".

"Aquest és un atac no només contra París i la gent de França, sinó contra tota la humanitat i els valors universals que tots nosaltres compartim", ha lamentat el president dels Estats Units, Barack Obama. "Estem preparats i disposats a oferir l´assistència necessària al govern i al poble de França per respondre", ha promès el nord-americà en una compareixença des de la Casa Blanca. "Els valors de la llibertat, la igualtat i la fraternitat no són només valors pels que es preocupin molt els francesos, són valors que tots compartim", ha afegit Obama, que ha dit que aquestes idees "prevaldran" tot i els atemptats i la "visió odiosa dels que han comès els atacs".

"Estic commocionat pels esdeveniments d´aquesta nit a París. Els nostres pensaments i pregàries estan amb el poble francès. Farem el que calgui per ajudar", ha assegurat el primer ministre britànic, David Cameron. En la mateixa línia, la cancellera alemanya, Angela Merkel, ha admès estar "profundament commocionada per les notícies i les imatges" de París.

"Estic aterrat i revoltat de veure que França ha estat impactada pel terrorisme més odiós", ha lamentat el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, en un comunicat. Juncker ha expressat el seu suport a les víctimes, els ferits i els equips d´emergències i ha mostrat el seu suport a les autoritats i el poble francès perquè es mantingui "units" en els moments difícils.