Els equips subaquàtics d'emergència han localitzat aquest diumenge el cadàver d'una dona al Costa Concordia, segons informa l'agència Reuters. El cos ha estat trobat cap a dos quarts de tres d'aquest migdia a la part submergida del vaixell enfonsat, concretament a la zona de proa, a uns deu metres de profunditat. Amb aquesta, ja són tretze les víctimes pel naufragi del creuer a l'illa del Giglio, a Itàlia, divendres de la setmana passada. Mentrestant, una vintena de persones més continuen desaparegudes.

El capità del 'Costa Concordia', Francesco Schettino, es troba en arrest domiciliari després que dimarts prestés declaració a davant de la jutge durant tres hores.

Costa Cruceros s'enfronta a una demanda col·lectiva que reclama milions d'euros en compensacions pel naufragi. L'associació italiana de consumidors Codacons i dues firmes nord-americanes d'advocats presentaran la setmana que ve una demanda en representació dels 3.000 passatgers que anaven a bord del Costa Concordia en què sol·licitaran a la companyia Costa Cruceros 120.000 euros per cada passatger, per la qual cosa la xifra podria arribar als 360 milions d'euros en compensacions pel naufragi.