L'expresident d'Egipte, Hosni Mubarak, assegura que totes les acusacions de frau i abús d'autoritat que s'han imputat són infundades, segons afirma a través d'una declaració d'àudio divulgada per la cadena Al-Arabia, en el que són els seus primers comentaris públics des que abandonés el poder el passat mes de febrer.

En el missatge, Mubarak lamenta "les falses al·legacions" formulades contra la seva persona, destinades al seu entendre a "tacar" la seva reputació i "desprestigiar" la seva història al capdavant del país, segons recull la cadena estatunidenca CNN.

L'expresident egipci va assegurar, però, que permetrà a la Fiscalia que actuï amb plena llibertat per investigar si Mubarak o algun membre de la seva família posseeix actius ocults a l'estranger.

"Em reservo el dret", va advertir no obstant l'expresident egipci, "de denunciar a qualsevol que intenti desprestigiar mi o vulgui tacar la meva reputació".

"Defensaré tots els meus drets legals a preservar la meva reputació i la de la meva família", va dir Mubàrak en la declaració gravada, on a més acusa els mitjans egipcis d'embrutar la seva imatge.