El Casal Independentista el Forn ha denunciat que dissabte a la nit un grup de quatre o cinc membres de l'extrema dreta van atacar el local de la plaça Sant Pere de Girona amb el llançament de diverses ampolles de vidre cap al local i les persones que es trobaven allà. L'acció violenta, asseguren, va ocórrer després que uns minuts abans els mateixos individus passessin amb el cotxe per davant del Casal i cridessin consignes neonazis i espanyolistes.

Des del Casal es recorda que "aquesta no és la primera agressió del mateix estil que pateix el Casal El Forn en els últims mesos".

Per això, aquest espai social vinculat a l'esquerra independentista, amb més de 18 anys d'història a la ciutat ha convocat una concentració de suport al Casal i de rebuig al feixisme per demà dimarts a les set de la tarda, moment que El Forn té previst tornar a obrir les portes després de l'atac de la matinada entre dissabte i diumenge.

Des del Casal Independentista El Fornafirmen que "ni les amenaces ni les agressions ni la violència de l'extrema dreta ens faran fer un pas enrere en el nostre compromís polític vers la llibertat del poble català i la lluita socialista, feminista i ecologista".