Girona viurà del 21 al 25 de maig la cinquena Setmana del Voluntariat, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social amb l'objectiu de fer visible la tasca que porta a terme durant tot l'any el voluntariat gironí i fer un reconeixement a aquesta feina, que molts cops passa desapercebuda.

La setmana s'obrirà el dilluns 21 amb l'entrega dels premis Relats de Voluntariat i continuarà dimats amb una jornada de portes obertes a Creu Roja. El dimecres dia 23 es farà una xerrada sobre donació d'òrgans orgaintzada per AECC-Catalunya contra el Càncer, i durant dimecres i dijous s'oferirà el curs «El pla de voluntariat a la teva entitat» a la Fundació Ramon Noguera. El dijous hi haurà també una caminada saludable al voltant del Pla per l'Onyar a càrrec de Gicor i l'espectacle Lectures de textos teatrals gesticulats, a càrrec de Bombolles de Paper Teatre.

Finalment, el divendres 25 Mifas organitzarà la conferència L'Art de girar la Truita, per convertir les adversitats en oportunitats, i l'acte Entitats i Empreses caminen juntes per la Responsabilitat Social, a càrrec de M. Rosa Terradellas i Helena Benito.