L'edició de primavera del Shopp Out, el projecte social organitzat per la Fundació Ramon Noguera, ha tornat a tancar amb èxit. Segons l'organització, les xifres de participació han estat similars a les de l'última edició (unes 40.000 persones), malgrat el mal temps. La gerent de la Fundació, Pepita Perich, ha valorat molt positivament aquesta edició i ha agraït la col·laboració de totes les firmes de moda que hi han participat i tots els visitants, desitjant que «Girona es bolqui molts més anys» en el Shopp Out, fet que els permet tirar endavant els projectes de l'entitat.

En aquesta nova edició, els visitants han pogut passejar per més de 4.000 metres quadrats d'expositors, on han pogut trobar quaranta marques de moda, calçat i complements que han ofert descomptes de fins al 70%. Deu d'aquestes marques portaven per primera vegada els seus productes al shopping social gironí, que després d'onze edicions ja s'ha consolidat a la ciutat. En aquesta ocasió, la padrina de l'esdeveniment ha estat la dissenyadora de moda gironina Mireia Vidal.

L'esdeveniment s'ha convertit en un clar referent de les fires amb descomptes importants que es fan a Girona amb el gran afegitó que el 5% de les vendes que es facin durant els quatre dies es destinaran a impulsar projectes socials de la Fundació. Hi ha expositors que plantejaven descomptes de fins al setanta per cent.

El Shopp Out va començar el juliol de 2013 amb 200m2 on s'instal·laven les primeres marques que van decidir apostar per la iniciativa social. Després d'uns anys amb una bona acollida de públic, l'esdeveniment ha crescut fins a consolidar dues edicions anuals, que se celebren cada mes de maig i octubre. En la passada edició es va arribar als 4.000m2 de superfície d'exposició i als 40.000 visitants.

La Fundació Ramon Noguera està especialitzada en la creació i gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorns del desenvolupament. Atén a més de 1.000 persones al llarg de l'any i n'ocupa a més de 400, entre les quals 200 amb discapacitat.