Per Girona, Temps de Flors, els establiments de restauració i oci nocturn de la ciutat proposen una engrescadora oferta amb les iniciatives #Gastroflors i Flors de Nit, dues propostes que ofereixen especialitats amb les flors com a protagonistes. Així mateix, diferents establiments d'allotjament ofereixen promocions especials durant aquests dies.

Hi haurà multitud de propostes gastronòmiques creatives per tastar durant aquests dies, a través de menús i especialitats en els quals les flors són un ingredient destacat. Un total de 46 establiments participen en la iniciativa incorporant en la seva oferta gastronòmica, del 12 al 20 de maig, menús florals.

Sisena edició de Flors de Nit

D'altra banda, durant els vespres i nits de Girona, Temps de Flors, un total de 20 establiments ofereixen en el marc de Flors de Nit, aperitius, còctels, tapes, plats cuinats, tisanes, dolços, postres, menús i altres especialitats elaborades amb un denominador comú: les flors. Unes especialitats que es podran degustar a partir de les vuit del vespre durant els dies de Girona, Temps de Flors.

Aquesta iniciativa, que enguany arriba a la sisena edició, té la voluntat de complementar l'oferta gastronòmica i d'oci nocturn per als visitants del festival floral. Està impulsada per la Fecasarm, conjuntament amb les seves associacions membres a Girona: l'Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona i l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província. L'acció compta amb el suport de l'Ajuntament de Girona.

L'edició d'enguany se celebrarà en record a Patxi Canibé Aspizua, que va ser vicepresident de l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i propietari del bar musical Cu-Cut de la plaça de la Independència i que va morir el desembre passat.

Els establiments de restauració i oci que van participar en l'edició de l'any passat van servir un total de 4.200 propostes Flors de Nit (un 10% més que l'any 2016), i els establiments van facturar un import total proper als 32.000 euros, superant la facturació del 2016.