L'Ajuntament de Salt el Consorci de Benestar Social, el Casal dels Infants i la Fundació Bancària la Caixa han renovat el conveni per implementar el Pla Comunitari a Salt

Aquest projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) té com a objectiu "impulsar un model d'intervenció social en contextos multiculturals que promogui un desenvolupament comunitari intercultural i una societat cohesionada".

Amb aquesta renovació del conveni es reforça el Pla Comunitari de Salt on hi ha implicats un gran nombre d'entitats i professionals per a un objectiu comú.

Entre els compromisos adquirits per l'Ajuntament i el CBS hi figura el de "consolidar un espai de trobada dels diferents agents que intervenen en l'organització comunitària" i "impulsar accions que permetin la participació de recursos professionals, de forma transversal, des de les diferents àrees municipals per al desenvolupament d'una acció comunitària integral, eficient i sostenible".

En virtut del conveni la Fundació Bancària la Caixa, aportarà 35.000 euros al territori fins a l'agost per tal de facilitar el desplegament del Pla Comunitari.

Tant l'alcalde, Jordi Viñas, com el regidor d'Acció Social, Ferran Burch, han manifestat la seva satisfacció per l'evolució del projecte en els darrers mesos i han destacat que s'està aconseguint crear una estructura a partir de la qual millorar la intervenció i la vinculació amb ciutadania.