La joieria Pere Quera 1887 acull en primícia a la península ibèrica els primers rellotges de la nova col·lecció Polaris de Jaeger-LeCoultre. Aquests nous models van ser presentats en el Saló de l'Alta Rellotgeria de Ginebra fa poques setmanes, i el primer lloc on han arribat, abans que es posin a la venda, és a Girona.

Per rebre aquests nous models, la joieria ha organitzat una exposició on es poden veure les principals peces d'aquesta nova col·lecció, com ara el Polaris Date, el Polaris Memovox, el Polaris Chronograph o el Polaris Cronograph World Timer.

Així mateix, la mostra, que es podrà veure fins al dia 14 d'abril, comptarà amb peces que formen part del llegat històric de Jaeger-LeCoultre, com ara el Memovox de 1960, el Memovox de 1968 (font d'inspiració de la nova col·lecció Polaris) o el Memovox Polaris II de 1970. Aquests rellotges han estat duts expressament des de la manufactura de Jaeger-LeCoultre per a l'ocasió.

Segons ha informat la joieria, la col·lecció Polaris conjuga el saber fer de Jaeger-LeCoultre en matèria d'alta rellotgeria, que es manifesta en la producció de tots els moviments mecànics interns, amb la robustesa, l'estètica i l'elegància esportiva. La nova col·lecció de la Maison, composta inicialment per cinc models, entre els quals destaca una edició limitada que commemora el 50 aniversari del Memovox, redefineix el concepte d'elegància esportiva.