Els pressupostos participats han rebut un total de 104 propostes en les assemblees de barri de Girona. Hi ha aportacions de les associacions de veïns i de la ciutadania a títol individual.

La comissió de valoració tècnica i econòmica informarà properament sobre quins projectes proposats són viables i es traslladaran, de nou, a les assemblees de barri.Aquí es definiran els projectes que se sotmetran finalment a consulta ciutadana. Les propostes que es decideixin en aquestes assemblees se sotmetran a consulta de l'11 al 24 de juny. Tota la ciutadania amb dret a vot rebrà uns dies abans de la consulta electrònica un sobre personalitzat amb les credencials que li permetran votar des de qualsevol mitjà tecnològic.

Dels més de 100 projectes presentats, prop d'un 70% fan referència a aspectes urbanístics i de mobilitat, com ara voreres, il·luminació, condicionaments de locals socials o remodelacions de places i carrers.També sobre els parcs infantils, les tanques de seguretat o els carrils bici.