En Jordi Vilanova i la M.Lluïsa Torrent del Restaurant Vilanova i l'Associació Oudiodial per a l'Ajuda Social seran els guardonats als premis Tres de Març de Salt d'enguany, quan s'aprovi la seva candidatura proposada pel jurat del premi,al proper ple municipal del dia 26 de Febrer.

En Jordi i la M. Lluïsa han estat 31 anys al capdavant del Restaurant Vilanova, fins el passat 23 de gener, quan van tancar les portes. Enrera queda el petit bar al carrer major, les tres generacions al capdavant del projecte, amb un exquisit tracte i un servei excepcional als seus clients. La seva proposta reconeix una trajectòria i haver donat a Salt un referent gastronòmic, des del Restaurant Vilanova però també amb la seva col·laboració en diverses iniciatives culinàries a la vila.

El restaurant Vilanova ha estat durant molts anys un referent gastronòmic, lligant el nom de Salt a la millor cuina catalana de mercat. Des del restaurant en Jordi Vilanova i la M.Lluïsa Torrent s'han implicat en moltes activitats de la vila, entre les que podríem destacar el naixement de les Cuineres de Salt, ara ja fa 16 anys.

L'Associació Oudiodial per a l'Ajuda Social ha estat proposada per la seva tasca social i la seva participació en diferents actes, festes i activitats de la vila, des dels inicis de la seva creació i sempre des d'una perspectiva intercultural.

L'Associació Oudiodial, creada l'any 2003 i registrada com a entitat saltenca el 2007, juntament amb el grup Casumai. Els seus principals objectius són la solidaritat, la cooperació, i el vincle amb Catalunya. Destaca la seva vinculació i implicació en múltiples actes que es fan al municipi, des de la comitiva dels Reis d'Orient o la festa Major, el carnestoltes, la Marató de TV3, la fira d'entitats, la festa del Llibre gegant, caminades de Càritas o la cercavila dels Marrecs.