La Policia Municipal de Girona va detenir dilluns passat, Attila B. O., de 55 anys, de nacionalitat alemanya i resident a la població de Lloret de Mar, com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública, amagant 805 grams de marihuana amagada a l´interior d´un coixí.

En el decurs de la patrulla de seguretat ciutadana de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona, una de les gosses va "assenyalar" l´equipatge d´un home a l´estació d´autobusos de la ciutat. L´animal va anar directament a la motxilla que es trobava als peus del seient d´Attila B. O., fent el senyal que havia flairat algun tipus de substància estupefaent.

Posteriorment, el guia caní va revisar la motxilla i al seu interior hi va trobar un coixí. Al obrir-lo, va adonar-se que amagava cinc paquets de color gris d´una substància vegetal, presumptament marihuana. Per aquest motiu, Attila B. O., de qui no consten antecedents, va ser detingut i traslladat a les dependències policials per un delicte contra la salut pública.

Gestions posteriors van permetre saber que la quantitat total de la substància era de 805 grams.