Volien entrar en un pis del barri de Sant Narcís de Girona enfilant-s'hi amb una escala des del carrer però els va sortir malament la jugada perquè algú es va adonar de la seva presència.

Això va succeir aquest dimecres cap a dos quarts de 3 de la matinada, quan agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van ser alertats que unes persones estaven enfilades en una escala i volien accedir a un habitatge del carrer Ibèria de la ciutat.

Els agents, en arribar, van trobar tres homes que coincidien amb la descripció que els havien donat, que saltaven d'una escala recolzada en una paret. Dos d'ells van fugir corrent i un tercer a bord d'una bicicleta.

Davant d'això, els agents dels Mossos d'Esquadra van interceptar els dos nois que corrien i els van identificar.

Mentrestant, una altra patrulla comprovava que l'escala estava recolzada al costat de la finestra oberta d'un pis i semblava que no havien aconseguit entrar al seu interior.

En no donar cap resposta coherent de la seva presència a la casa, els dos homes van quedar detinguts.

Arrestats per robatori amb força

Els dos detinguts in fraganti són dos homes de 18 i 20 anys d'edat, nacionalitat marroquina i veïns de Girona.

Tots dos van quedar immeditament arrestats com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, està previst que passin en breu a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que haurà de determinar el seu futur.