L'Ajuntament de Girona ha iniciat recentment les obres de construcció d'un mur de gabions amb la finalitat de protegir l'edifici del carrer de l'Himàlaia número 8, construït sobre la llera de la riera Bullidors. L'obra, que segons l'Ajuntament avança a bon ritme, està emmarcada dins de les actuacions votades el 2015 en els pressupostos participats del barri de Domeny-Taialà i està prevista que estigui enllestida durant el mes d'octubre. El retard es deu a tràmits burocàtics.

El talús entre l'edifici del carrer Himàlaia i el fons de la llera presentava símptomes d'inestabilitat provocant un erosió que avançava cap a l'edifici, amb el perill que en cas de riuada l'edifici pogués resultat afectat.

Amb la construcció d'aquest mur de protecció, l'edifici quedarà totalment protegit de la riera. Es preveu un reforç del talús, en una franja aproximada de 50 metres linials.

El projecte ha estat informat favorablement per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i té un pressupost d'adjudicació de 25.841,66 euros. El permís de l'organisme català es deu al fet que es tracta d'un terreny que pertany a l'ACA.