Agents de la Policia Nacional i un conductor han protagonitzat aquest dilluns un incident al pont de l'avinguda de França, a l'accés a Sant Ponç. Per la via circulaven furgonetes dels antiavalots i diversos vehicles que feien sonar el clàxon per denunciar les càrregues policials. Segons, un testimoni recollit per l'Agència Catalana de Notícies, un agent de la Policia Nacional hauria colpejat un dels conductors.

Segons aquest testimoni, el vehicles de l'home agredit s'ha apropat a una de les furgonetes, li han barrat el pas. De dins els vehicles policials han baixat diversos agents. Uns quants han colpejat el conductor, d'uns 40 anys, mentre la resta es dirigien als altres vehicles dient: "Qui reprimeix ara, no vull veure ni un mòbil o sinó us rebento". Fonts de la policia estatal asseguren que l'actuació ha estat "proporcionada" perquè els vehicles estaven perseguint i increpant el comboi policial.

Segons la versió d'aquest testimoni, altres agents han passat cotxe per cotxe per intentar evitar que captessin imatges del moment. "Qui reprimeix ara? No vull veure ni un mòbil o sinó us rebento", assegura el testimoni que deien.

En aquell moment, ha arribat un cotxe no logotipat dels Mossos d'Esquadra. Un agent ha baixat i ha creuat unes paraules amb els policies espanyols, que han tornat a entrar a les furgonetes i han marxat.