L'Associació El Tirador de cervesa artesana de les comarques gironines i l'Associació de Bars i Restaurants Plaça Independència, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona celebra aquest cap de setmana la Fira Gastronòmica de la Cervesa Artesana i la Restauració de Girona. Divendres, dissabte i diumenge (22, 23 i 24 de setembre) de les 6 de la tarda fins a la mitjanit la plaça Independència de Girona acollirà la mostra de cerveses artesanes elaborades a les comarques gironines, que es podran acompanyar de les tapes dels restauradors de la plaça.

Popaire i Marina de Blanes; Moska de Sarrià de Ter; La Plaga de la Bisbal d'Empordà; Kerunta, Gro Brewers i SOMA Beer de Girona; Whym de Cassà de la Selva; La Selvaseria de Vidreres; Terra Aspra de Tortellà; Emporion de Pals; Poch's de Castellfollit de la Roca; La Calavera de Sant Joan de les Abadesses; La Black Flag de Bescanó i Espina de Ferro de l'Anoia (com a cervesera convidada) seran les participants d'aquesta fira que vol ser un aparador de la gastronomia de qualitat i de proximitat. També es podrà tastar la feina dels homebrewers locals, que elaboren la seva pròpia cervesa de manera casera, a l'estand de l'Associació El Tirador.

Marc Ciurana, president d'El Tirador, destaca el fet que la cervesa feta a casa nostra gaudeix cada vegada d'un millor nivell de qualitat i que la Fira serà un bon moment per a descobrir-ho.

Ciurana fegeix que es podran degustar un bon grapat d'estils diferents de cervesa però que la millor manera de gaudir-ne és amb moderació.