Els agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el dia 13 d'agost a Girona a un home de nacionalitat marroquina i veí de Girona de 35 anys, com a pressumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació. El passat 7 d'agost els mossos van tenir coneixement que s'havia produït un atracament a la farmàcia de la població de Llambilles. El lladre va esgrimir una eina de fuster, i se'n va endur els diners de la caixa registradora.

Tres dies després, es van produir dos robatoris amb intimidació a dues benzineres de la ciutat de Girona, on l'atracador va amenaçar als treballadors i va sostreure els diners que hi havia a la caixa. A quarts d'onze del matí del dia 13 d'agost, els mossos van rebre l'avís d'una treballadora d'una fleca de Girona informant que un home havia intentat atracar-la però que finalment havia marxat del lloc sense fer-ho. La policia va fer recerca per la zona amb la informació facilitada per la flequera i en un carrer adjacent va localitzar un home a l'interior d'un vehicle que s'estava canviant de roba i que coincidia amb la descripció facilitada. Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home per tres robatoris amb intimidació.

El detingut, amb antecedents, va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.